Communicatie op afstand

Ricoh Communication Services

Met Communication Services van Ricoh kunt u gestroomlijnd en realtime informatie delen en samenwerken, zodat u op doeltreffende wijze tegemoetkomt aan de eisen die gesteld worden door steeds flexibeler wordende mobiele werkpatronen.

Door meerdere innovatieve technologieën te combineren kunnen we samen met u een geïntegreerd plan opstellen om communicatie-uitdagingen efficiënt en doelgericht aan te pakken. Deze kunnen zowel intern, als extern gericht zijn. We kunnen een breed scala aan oplossingen leveren en ondersteunen, afgestemd op uw specifieke behoeften variërend van videoconferentiesystemen en interactieve whiteboards tot digital signage en virtuele helpdesks.

Zodra uw communicatiewensen bepaald zijn, ondersteunen we de implementatie van deze middelen waar ze nodig zijn. Onze implementatiespecialisten hebben uitgebreide ervaring met het integreren van maatoplossingen, zowel in interne als op publiek gerichte omgevingen, zoals winkelruimtes en vergaderruimtes.

Dankzij onze Communication Services kunt u de kwaliteit verbeteren van de visuele communicatie tussen uw medewerkers, partners en klanten, en tegelijkertijd de reiskosten verlagen. Met een snellere, meer gebruikersvriendelijke toegang tot contactpersonen en informatie worden projecten sneller afgehandeld en belangrijke contactpersonen op de hoogte gehouden.

Ricoh Enschede biedt één bron voor het leveren en ondersteunen van een breed portfolio visuele communicatie-oplossingen. Hieronder vallen:

  • Videovergaderoplossingen
  • Vergaderkameroplossingen
  • Digital signage-oplossingen

Ontdek hoe u de visuele communicatie tussen uw medewerkers, partners en klanten kunt verbeteren!