053 - 482 57 57
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Digitaal documentbeheer

Bespaar tijd met een document beheer systeem

Een digitaal archief. Dat overzichtelijk en eenvoudig doorzoekbaar is. En dat je altijd kunt raadplegen. Waar je ook bent. Ontdek digitaal documentbeheer: archiveer al je papieren en digitale documenten, met een document beheer systeem.

Document beheer systeem: houd grip op jouw documenten

Van facturen, klant- en personeelsdossiers tot transportdocumenten en contracten. Als ondernemer heb je dagelijks te maken met tal van belangrijke binnenkomende papieren en digitale documenten. Hoe houd je dit beheersbaar? Digitaal documentbeheer stelt je in staat om via geavanceerde document management software een overzichtelijk digitaal archief in te regelen. Met een document beheer systeem van Ricoh is dit archief eenvoudig te doorzoeken. Zo heb je elk document snel bij de hand en bespaar je tijd en kosten.

De voordelen van ons document beheer systeem:

  • Eenvoudig doorzoekbaar
  • Alle documenten veilig op één plek
  • Meer inzicht en grip
  • Duurzaam: geen papieren archief meer nodig
  • Altijd en overal inzage

Veilig document management

Kies je voor een document beheer systeem? Dan wil je vanzelfsprekend kunnen vertrouwen op maximaal beveiligde document management software. Met document management van Ricoh ben je hier zeker van. Ons document beheer systeem is AVG-proof en beschikt over de meest innovatieve informatiebeveiliging, die we continu updaten.

Autorisatie van medewerkers

Wellicht vraag je je af: wie van mijn medewerkers hebben straks eigenlijk toegang tot het document beheer systeem en welke rechten hebben zij dan? Onze document management software is conform de AVG stelt je in staat om jouw medewerkers zelf een gewenst autorisatieniveau toe te kennen. Kortom: wie mag alleen inzien, wie mag ook bewerken en delen? En wie heeft geen toegang? Met document management van Ricoh blijf je hierover zelf in control.

Persoonlijk advies over ons document beheer systeem

Ben je benieuwd naar de kansen, mogelijkheden en voordelen van een document beheer systeem voor jouw organisatie? Neem contact met ons op. Onze experts staan voor je klaar en adviseren je graag.

Neem contact op