Printer leasen

Flexibele printoplossingen met complete service

Een printer is een investering voor jaren. Medewerkers maken er intensief gebruik van. Dag in, dag uit. Tegelijk wil je dat de printer(s) goede prestaties leveren. Een printer leasen biedt dan een goede oplossing. Hierbij profiteer je doorlopend van service en onderhoud, zonder grote kapitaalintensieve investering in één keer.

Printer huren of kopen?

Bij de keuze voor een nieuwe printer vraag je je misschien af: ga ik een printer huren of kopen? Een printer kopen lijkt vaak een logische keuze. Je bent dan direct klaar. Maar raakt er een printer defect of verandert de printbehoefte? Dan zul je hier zelf een oplossing voor moeten zoeken. Kies je voor een printer leasen bij Ricoh Document Center Enschede? Dan is deze service inbegrepen, heb je altijd de zekerheid van een perfect functionerende printer én is het mogelijk om tussentijds op- of af te schalen in capaciteit.

Service: voorraad- en storingsmanagement

Ga je een printer leasen? Dan profiteer je van eenvoudig voorraadbeheer en efficiënt storingsmanagement. Is je toner bijna leeg? Dan ontvang je automatisch een nieuwe. En bij een storing is een monteur snel ter plaatse. Bij een printer leasen kies je zelf het serviceniveau.

Printer leasen: volop keuzemogelijkheden

Bij Ricoh Document Center Enschede kun je een printer leasen tegen een aantrekkelijk tarief. Met een printer leasen profiteer je bovendien van de updates en innovaties van Ricoh. Lease een multifunctional printer voor topprestaties op jouw (tijdelijke) kantoor, of kies voor een basismodel. Vertel ons je wensen, dan adviseren wij je graag.

Flexibel een printer huren

Wil je een printer leasen voor een korte of langere periode? Bespreek het met een van onze experts. Heb je een keuze gemaakt voor een model, dan leveren we je  printer(s) snel. En na de gebruiksperiode halen we het apparaat weer bij je op. Dat is het gemak van een printer huren.

Printer leasen bij jouw Ricoh Document Center

Een goede printer is van hoge kwaliteit én voldoet aan jouw wensen. Daarom adviseren wij je graag over een printer leasen. Lease een multifunctional printer of een alles-in-1-printer, inclusief service van Ricoh. Wij ontzorgen je graag zodat je geen omkijken hebt naar je printer en toebehoren.

Meer informatie

Wil je direct een printer leasen? Of wil je weten wat het meest kostenefficiënt is: een printer huren of kopen?

Neem contact op