053 - 482 57 57
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Over Ricoh Printshop

Alles in eigen huis

De Ricoh Printshop is al meer dan dertig jaar een begrip in Enschede onder studenten, bedrijven en particulieren en biedt ondersteuning bij alle facetten van het printproces en doet bovendien de volledige productie in eigen huis. Omdat het gehele bestel- en drukproces geautomatiseerd verloopt, besparen wij in tijd en kosten. Hierdoor kunnen wij ons printwerk snel en voor een scherpe prijs leveren. Wij zijn veelal goedkoper dan de traditionele drukkerijen. Pracht printwerk in een handomdraai!


In het kort

Printwerk algemeen

Wij voorzien in hoogwaardig printwerk welke wij snel voor onze relaties verwerken. Stuur uw bestanden op via de mail en haal de prints op na bericht. U ontvangt een mail van ons wanneer de opdracht klaar ligt. Deze service is voornamelijk bedoelt voor kleur- en grotere zwart/wit opdrachten. Vanzelfsprekend zijn er tal van verschillende papier- en kwaliteit soorten beschikbaar. Ook hebben wij verschillende PC systemen in de shop waarvan u gebruik kunt maken om eigen afdrukken te maken. 

Verder zijn er meerde inbindopties waaronder Ringband (plastic ring), Wire-O (metalen ring), Masterbind (thermo-covers) & Soft cover (garenloos)

Tip: Wanneer u bestanden aanlevert via mail, dan graag als PDF bestand. 

Grootformaat printen, waaronder posters en bouwtekeningen

Verschillende papiersoorten en elk formaat wat u wilt tot 1,5 breed en 9 meter lang. Voorbeelden van papiersoorten zijn 120, 180 grams mat voor standaard posters. Verder hebben wij verschillende papiersoorten waaronder ‘Gloss’ en ‘Silk’ beschikbaar voor luxere toepassingen en eventueel PVC materiaal voor buiten stoepborden. 

Beschikking over print & kopieer functionaliteit voor eigen gebruik

U kunt zelf ook uw opdrachten afdrukken in zowel kleur als zwart/wit op A3 en A4 formaat. Er zijn verschillende PC’s beschikbaar. U kunt uw  bestanden meenemen per USB of deze per mail benaderen. 

Ondersteuning bij opmaak documenten 

Een nieuwe frisse lay-out nodig voor bijvoorbeeld een flyer, menukaart, poster of andere uiting? Wij ontwerpen en maken drukklare bestanden voor u op. Aansluitend leveren wij het printwerk zoals u dat van ons gewend bent: fraai en snel!. Informeer naar de mogelijkheden bij Ricoh Printshop.