Ricoh Enschede Refurbished Printers: duurzaam, voordelig en flexibel

Altijd de zekerheid van een duurzame printer die perfect functioneert, tegen een scherp tarief. Met Refurbished Printers van Ricoh Enschede profiteer je van professionele apparatuur, op basis van een flexibel en tijdelijk of kortlopend contract. Ontdek de mogelijkheden en zet koers naar een milieuvriendelijke werkwijze.   

Ricoh Enschede Refurbished biedt een breed assortiment tweedehands printers. Alle machines zijn altijd grondig onderhouden, nagekeken, gereinigd en zo nodig gerepareerd en geüpdatet door de vakkundige engineers van Ricoh. Dankzij deze revisie is elke Refurbished Printer weer als nieuw. Tegelijk profiteer je van een voordeliger tarief dan dat van een geheel nieuw exemplaar.

De voordelen van Ricoh Refurbished:

  • Professionele machines tegen aantrekkelijke tarieven
  • Ricoh-gecertificeerde kwaliteit
  • Flexibele, kortlopende contracten mogelijk
  • Milieuvriendelijk: duurzaam printen
  • Elke Refurbished Printer is volledig gereviseerd
  • All-in-service, snelle levertijden


Refurbished Printer: kleurt je mvo-beleid groener

Een Refurbished Printer van Ricoh Enschede is een goede keuze voor ondernemers of organisaties die graag hun steentje bijdragen aan een circulaire economie. Met onze tweedehands printers geef je concreet invulling aan je mvo-beleid. En breng je jouw maatschappelijke verantwoordelijkheid voor duurzaamheid verder dan slechts een paragraaf in je jaarverslag.

Duurzame printer leasen of kopen?

In je zoektocht naar je ideale Refurbished Printer vraag je je wellicht af: ga ik mijn machine(s) kopen of leasen? Met Ricoh Refurbished is beide mogelijk. Investeer in eigen appratuur óf ga voor het gemak van een flexibele leaseovereenkomst. Ons serviceteam staat voor je klaar met vrijblijvend advies, toegespitst op jouw situatie, persoonlijke wensen en werkproces.

Duurzaam printen o.b.v. een flexibel contract

Kies je voor leasen? Dan biedt Ricoh Refurbished een flexibele oplossing voor duurzaam printen, scannen en kopiëren. Met een Refurbished Printer ben je namelijk nooit gebonden aan een langlopende overeenkomst. Het gaat om flexibele contracten, die ook tijdelijk van aard kunnen zijn. Zo kun je eenvoudig op- en afschalen. Kies bijvoorbeeld een Refurbished Printer als je een tijdelijke printbehoefte hebt. Ideaal voor onder meer pop-up stores, congressen en events.

Refurbished printer voor digitaler werken

Ook wanneer je als organisatie volop digitaliseert is een Refurbished Printer een slimme keuze. Veel van onze machines zijn namelijk voorzien van geavanceerde software en workflowapps om digitaler te werken. Daalt de printbehoefte? Dan schaal je het aantal duurzame printers eenvoudig af.

Ruime beschikbaarheid tweedehands printers

Van compact en grootformaat tot multifunctioneel. Een Refurbished Printer is er in alle soorten en maten.Vraag ons naar het actuele assortiment en kies de uitvoering die past bij jouw werkzaamheden en de behoeften van de gebruikers. Of vertel ons je wensen, dan vinden we in overleg de best passende Refurbished Printer voor jouw printbehoefte.

Altijd zeker van topservice

Of je jouw Refurbished Printer nu voor korte of langere tijd leaset, óf zelf investeert in de aanschaf van onze tweedehands printers: jouw onderneming of organisatie profiteert altijd van optimale service en persoonlijk contact. Onze experts en engineers staan voor je klaar bij eventuele storingen of defecten. Inkt en supplies worden, indien gewenst, automatisch aangevuld. En we komen periodiek langs voor een onderhoudscheck.

Proactieve updates

Is jouw Refurbished Printer voorzien van onze zogenoemde ‘Always Current Technology’? Dan kun je altijd rekenen op proactieve softwareupdates en securitypatches. Zo ben je altijd zeker van optimale beveiliging, terwijl je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Laat je adviseren

De juiste Refurbished Printer voldoet voor 100% aan jouw wensen en printbehoefte. Laat je door ons adviseren tijdens jouw zoektocht naar de ideale duurzame printer. Ga je voor een multifunctional, kantoorprinter of sluit een grootformaat-variant het meest aan op jouw wensen?

Meer informatie

Wil je meer informatie over Refurbished Printers van Ricoh Enschede? Of heb je een vraag over een specifieke Refurbished Printer? Laat het ons weten! Ons team staat voor je klaar voor passend advies op maat.

Neem contact op